Heerlijk uiteten bij Marina Lounge

Culinaire hotspot in Vlissingen

Reserveer een tafel
Met Kerst en Oud en Nieuw worden er speciaal geselecteerde menu's geserveerd in onze restaurants. Op de Acties & Evenementen pagina vindt u hier meer informatie over.

Marina Lounge Vlissingen

Marina Lounge Vlissingen biedt uitgebreide mogelijkheden voor een hapje en drankje, met ruime keuze uit klassieke gerechten en Zeeuwse seizoenspecialiteiten. Op een van de buitenterrassen, in de serre of in het stijlvolle binnen restaurant geniet je zowel buiten als binnen van de unieke locatie.

Fantastisch uitzicht
Vanuit Marina Lounge Vlissingen heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Op zonnige dagen is het tevens heerlijk vertoeven op het terras van het restaurant. Geniet van een verfrissende cocktail en proef de versbereide gerechten van de keuken. Kom vooral ook langs voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak of een lekkere borrel. Bovendien serveren wij elke dag een smaakvolle lunch en heerlijk diner. Bij Marina Lounge Vlissingen geniet u in alle luxe!

Website van Marina Lounge

Openingstijden van het restaurant

  • Ontbijt (ma t/m vr): 07:00- 10:00
  • Ontbijt (za en zo): 08:00- 11:00
  • Lunch: 12:00 – 17:00
  • Diner: 17:00 – 21:00
  • Late night snack: 21:00 – 23:00

Impressiefoto's van Marina Lounge Vlissingen

Menukaarten

Lunch

Side dishes

  • Broodplankjevers afgebakken brood met diverse smeersels5,00
  • Ambachtelijke fritesmet mayonaise3,50
  • Seizoenssaladesalade met ingrediënten van het seizoen3,50

Soepen

  • Pomodorisoepsoep van pomodori tomaat met pesto6,50
  • Bisque van Noordzeekrabromige schaaldierensoep met cognac9,50
  • Crèmesoep van eekhoorntjesbroodmet rundvleesravioli en Amsterdamse ui [Volgens recept van ons Michelin restaurant ‘De Kromme Dissel’]9,50

Brood & Co

  • Zalmgemarineerde zalm, rode ui, bieslookcrème en rucola12,50
  • Kalfslendezacht gegaarde kalfslende met gegrilde tomaat, zeezout en olijfolie12,50
  • Veggiegegrilde groenten, feta en diverse soorten sla10,00

Salades

  • Zalm & Gambagemarineerde zalm, gebakken gamba's, kruidensla en saffraancrème16,50
  • Carpacciodun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun sla en huisgemaakte truffelcrème14,50
  • Gegrilde groentengegrilde groenten, walnoten, frisse sla en een dressing van tomaat14,50

Warme lunchgerechten

  • 12-uurtjeambachtelijke rundvleeskroket, mini uitsmijter, seizoenssoep en salade13,00
  • Kroketten op brood2 ambachtelijke rundvleeskroketten geserveerd met mosterd8,50
  • Garnalenkroketten op brood2 rijkgevulde garnalenkroketten geserveerd met saffraanmayonaise15,50
  • Klassieke uitsmijter3 spiegeleieren met boerenachterham en jonge kaas9,50
  • Klassieke boerentostiboerenachterham, kaas en ketchup6,50

Lunchplates

  • Fletcher Burger100% runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa17,50
  • Kipsaté Baligeserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus17,50

Diner

Shared Dining

  • Proeverij Marina LoungeEen proeverij van diverse gerechten welke zorgvuldig zijn geselecteerd door onze chef (keuze uit alleen vlees, vis, vegetarisch of een combinatie)40,00

Side dishes

  • Ambachtelijke fritesmet mayonaise3,50
  • Seizoenssaladesalade met ingrediënten van het seizoen3,50
  • Broodplankjevers afgebakken brood met diverse smeersels5,00
  • Olijvenin knoflookolie gemarineerde olijven4,50

Soepen

  • Pomodorisoepsoep van pomodori tomaat met pesto4,50
  • Bisque van Noordzeekrabromige schaaldierensoep met cognac5,00
  • Crèmesoep van eekhoorntjesbroodmet rundvleesravioli en Amsterdamse ui [Volgens recept van ons Michelin restaurant ‘De Kromme Dissel’]5,00

Shared gerechten

  • Kalfslendezacht gegaarde kalfslende met gegrilde tomaat, zeezout en olijfolie9,50
  • Carpacciodun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix en huisgemaakte truffelcrème7,50
  • Zalm & gambagemarineerde zalm, gebakken gamba en kruidensla11,00
  • Taco krabkrokante taco gevuld met krab, wakame en wasabi topping11,50
  • Halloumigegrilde halloumi kaas met walnoten en sherrysiroop9,00
  • Tournedos van de steengebraden tournedos met fondant van zoete aardappel en specerijenjus22,00
  • Eendenborstop de huid gebakken eendenborst met jus op basis van appelstroop18,00
  • Gevogelte rouleaugegrilde rouleau van kalkoen met pruimedanten17,50
  • Gamba'skrokante gamba’s met salade en sesam-sojadressing13,50
  • Langoustinesin knoflookolie gegrilde langoustines met spaghetti en verse kruiden17,00
  • Schelvisop de huid gebakken schelvisfilet met springroll van garnalen en een saus van gerookte knoflook18,00
  • Davai creamy dumplingsgevulde pasta met rucola sla en tijmolie9,00
  • Risotto tartuforisotto met gepocheerd scharrelei, geschaafde Grana Padano en truffelolie13,50

Desserts

  • Dessertproeverijproeverij van diverse zoete lekkernijen16,50
  • Kaasplankjeselectie van diverse kaassoorten met rozijnenbrood en appelstroop14,50
  • Chocoladechocoladebol gevuld met boerenroomijs, rood fruit compote en koekcrumble7,50
  • Tarte tatinwarm appeltaartje 'op zijn kop gebakken' met gezouten karamel en kaneelroomijs6,00

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info